Mephisto-kengät

Mephiston miellyttävät kengät ja jalkineet | Turku

Väsyneet ja särkevät jalat jäävät historiaan, kun hankit jalkojesi kumppaneiksi ranskalaiset Mephisto-kengät. Korkealaatuiset ja kestävät nahkakengät antavat jalalle riittävästi tilaa ja tukea – kuten hyvän kumppanin kuuluukin.

Mephisto-kengissä kävelet kevyemmin

Mephisto-kengät jalassa kävely sujuu pehmeästi ja kevyesti: kenkien iskunvaimennus- ja Soft Air- teknologia ovat aivan omaa luokkaansa. Iskua vaimentavat kannat antavat niin jaloille ja nivelille kuin selällekin erinomaisen suojan iskuja vastaan. Pohjan pienet ilmakanavat puolestaan kierrättävät ilmaa kengän etuosasta takaosaan.

Aitoa käsityötä laadukkaista luonnonmateriaaleista

Mephisto-kengissä käytetään vain tarkoin valittuja luonnonmateriaaleja, kuten kumia ja lateksia ja pehmeää nahkaa. Sekä kengät että sandaalit valmistetaan käsityönä tehdyistä korkealaatuisista nahoista ja viimeistellään käsin – jokainen kenkä on siis ainutlaatuinen.

Vaivattomat ja kestävät kengät

Anatominen muotoilu, kantapään ja sisäpohjan pehmustettu tuki, joustavat välipohjat sekä dynaamiset vaihtopohjalliset lisäävät entisestään Mephisto-kenkien korkeaa laatua. Pehmustetut, hankauksilta suojaavat reunat sekä remmit lisäävät kenkien käyttömukavuutta

Mephiston Mobils-mallistosta löytyy tilaa vaativammallekin jalalle. Kengissä on tukevat irtopohjalliset, jolloin jalka saa tarvittaessa hieman normaalia enemmän tukea.

Tule tutustumaan Mephisto-kenkiin ja -sandaaleihin Jalkineliike Stellaan Turun Yliopistonkadulle!