Merkit

Tutustu korkealaatuiseen kenkä- ja jalkinevalikoimaamme | Turku

Muista myös merkkimme Think!, Mephisto ja Ganter!

Hassia

Itävaltalaisen Hassia-kenkien hienostuneeseen designiin on ammennettu vaikutteita suoraan Euroopan muotipääkaupungeista. Hassian historia kenkien valmistuksesta juontaa aina 1884-luvulta asti tähän päivään. Hassian mottona onkin Comfort & Beauty eli mukavaa ja kaunista. Näihin kenkiin tuota lausetta ei turhaan yhdistetä. Kun hankit Hassia-kengät, tiedossa on mukavaa kävelyä kauniissa kengissä niin arjessa kuin juhlassa.

Panama Jack

Terveisiä Espanjasta! Rakkaudella käsintehdyt Panama Jack -kengät palvelevat jalkojasi uskollisesti. Kaikki espanjalaisen Panama Jackin kengät valmistetaan napakasta nahasta ja parhaista materiaaleista – täysin käsityönä. Panama Jack on ympäristöstään huolehtivan laadukkaista kengistä pitävän kuluttajan valinta.

Cinnamon

Cinnamon-kengät ovat karkkia jaloillesi. Ruotsalaisissa Cinnamon-kengissä yhdistyvät mukavuus, hauskuus sekä värikkyys. Kengissä on paksut irtopohjalliset, jotka takaavat mukavuuden kävellessä tai vaihtoehtoisesti omien pohjallisten käytön. Cinnamon-kenkämallistosta löydät itsellesi piristystä päivääsi unohtamatta jalan hyvää oloa.

LEGeRO

Itävaltalaisen LEGeRO-merkin kengät ovat sporttisia ja niiden tunnusmerkkejä ovat keveys, toiminnallisuus ja ovat kaikin puolin mukavat käyttää. Mallistosta löytyy paljon Gore-Texillä vuorattuja kenkiä, jolloin märilläkin keleillä liikkuminen on mukavaa. LEGeRO-kenkiä ei suotta kutsuta "jalkojesi lempikengiksi".

Gabor

Gaborilta jo yli 60 vuotta laatua ja mukavuutta. Saksalaiset Gaborin kenkiä yhdistää muoti ja mukavuus. Mallistosta löydät niin sporttiset kuin juhlavammatkin kengät, joka käyttötarkoitukseen omansa. "Kenkien pitäisi tuoda jaloillesi nautintoa", sanoo saksalainen kenkävalmistaja Gabor. Gaborin kengät suunnitellaan tarkasti, ja niiden tulee täyttää tiukat laatuvaatimukset.

Solidus

Saksalaisen Soliduksen kengillä pidät jaloistasi huolta. Kengät valmistetaan laadukkaista materiaaleista yli 100 vuoden kokemuksella. Soliduksen mallistosta löytyvät kengät aina leveään M-lestiin saakka ja kaikista malleista irtoavat pohjalliset. Soliduksen sandaalit käyvät myös työkengiksi.

Janita

Laadukkaat, kotimaiset Janita-jalkineet valmistuvat Seinäjoen kenkätehtaassa. Janita-kengät on suunniteltu jalkojesi luotettaviksi kumppaneiksi skandinaavisiin sääolosuhteisiin. Janitan lesti sopii hyvin suomalaiseen jalkaan. Mallistosta löytyy perinteikkäämmät herrainkengät kuin korolliset avokkaatkin. Janitan suomalainen tuotanto mahdollistaa myös Stellaan sopivan yksilöllisen malliston ylläpidon.

Berkemann

Taivaalliset työkengät ja -sandaalit valmistaa jo yli 125-vuotias kenkävalmistaja, Berkemann. Berkemannin kengät valmistetaan Euroopassa ja kenkien laatu näkyy paikallisissa materiaaleissa ja hyvässä työnjäljessä. Berkemann-mallisto on suunniteltu edistämään ja ylläpitämään jalkojen hyvinvointia.

Berkemannin kengät ovat erinomainen valinta työkengiksi: leveä lesti syleilee jalkaasi koko pitkän työpäivän ajan!

Piqant

Kotimaista laatua suomalaiseen jalkaan – Piqant-kengät edustavat suomalaista designia eri malleissa. Suomalaiseen jalkaan mitoitetut kengät valmistetaan huolella valikoiduista laatumateriaaleista.

Softwaves

Portugalilaisen kenkävalmistajan, Softwavesin, jalkineet sopivaan monenlaiseen menoon! Softwaves-kengät ovat kevyitä, ja niissä on ihanan pehmeät sisäpohjat takaamaan kevyen askeleen. Värit ja muodikkuus ovat Softwavesin yksi parhaimpia ominaisuuksia. Iloiset askeleet iloisissa kengissä.

Topman

Suomalaisten Topman-kenkien suunnittelussa ei työvaiheita säästellä. Hyvä niin, sillä kotimaiset laatukengät ovat viimeisen päälle hiottuja ominaisuuksiltaankin. Topman-kengät ovat klassisen ajattomia ja tarjoavat jaloillesi mukavan kodin pitkäksi aikaa. Ajavat laaja -mallisto sopii tilaa vaativille jaloille.

PodoWell

PodoWell-erikoisjalkineet ovat täysin konepestäviä sisäkenkiä, jotka sopivat erityisen hyvin laitos- ja kotikäyttöön vanhuksille sekä jalkaleikkauksista toipuville. Tilavat ja leveälestiset kengät valmistetaan hygieenisistä ja kestävistä materiaaleista. Yksinkertainen puettavuus, antibakteerinen vuorimateriaali, tuettu kantapää sekä joustava ja kevyt, mutta tukeva rakenne tekevät PodoWell-erikoiskengistä erinomaiset sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Peter Kaiser 

Saksalaisen Peter Kaiserin avokkaat ovat ajattoman tyylikkäitä niin arkeen kuin juhlaan. Mallistosta löytyvät myös viimeisimpien trendien mukaiset avokkaat. Kengät valmistetaan laadukkaista materiaaleista yli 100 vuoden kokemuksella.

El Naturalista

Espanjalaisen El Naturalistan kengät tunnetaan ympäristöystävällisyydestään ja pitkäikäisyydestään. Kengät valmistetaan käsityönä parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Näillä värikkäillä kengillä tuot piristystä itsellesi ja ympäristöllesi!