Think!-kengät

Laadukkaat kengät sekä jalkojesi että luonnon parhaaksi | Turku

Think! on laadukas kenkämerkki, jonka korkealaatuiset nahkakengät tulevat Itävallasta. Think!:llä on pitkät perinteet kenkien valmistuksessa. Brändi panostaa ekologiseen kenkämuotiin hauskalla ja värikkäällä tavalla.

Kengissä yhdistyvät terveellisyys, luonnollisuus ja kestävä kehitys, jotka ovatkin olennainen osa Think!-merkin toimintaa.

Brändin kengät suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa. Kenkien luontoystävälliset materiaalit ovat eurooppalaisia ja Reilun Kaupan mukaisia. Kenkien sisävuorit ovat kasviparkittua nahkaa eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja. Kenkien sisäpohjissa käytetään puhdasta korkkia, joka on luonnonmukainen iskunvaimentaja kovilla alustoilla käveltäessä. Kenkien soljissa ja koristeissakin huomioidaan allergiset ihmiset, ja siksi Think! käyttää niissäkin nikkelivapaata materiaalia.

Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti Think! ylläpitää yhdessä alihankkijoidensa kanssa työntekijöiden hyviä työolosuhteita ja reilua palkkausta.

Think! – jaloillesi että ympäristöllesi ystävälliset

Think!-kengissä yhdistyvät uniikki ulkonäkö, mukavuus sekä luonnonmukaiset värit.

Kenkien suunnittelussa käytetään anatomisesti oikeanmallisia lestejä. Kenkämalliston jokainen kenkä muotoutuu jalan muotoon terveellisesti ja luonnollisesti.

Jalkineliike Stellan valikoimista löytyvät Thinkiltä tyylikkäät työkengät, mukavat sisäkengät sekä ulkonäöltään hauskat kävelykengät. Työkengät ovat tästä mallistosta yksi markkinoiden tukevimpia, ja monet fysioterapeutit niitä suosittelevatkin niiden hyvien ominaisuuksien puolesta.

Think!