Millainen on hyvä kenkä?

Hyvää oloa laadukkaista kengistä | Turku

Laadukas kenkä antaa jalalle sen tarvitseman tuen ja vakuttaa täten koko kehoon polvia, lonkkia ja selkää myöten. Se auttaa sekä ylläpitämään jalan ja koko kehon terveyttä että ennaltaehkäisemään jalkaongelmia ja jalan virheasentoja.
Mikäli ongelmia on kuitenkin jo ehtinyt syntyä, oikeanlainen yksilöllisesti valittu jalkine tuo helpotusta ongelmaan. Meiltä Stellasta saat ammattitaitoista apua löytääksesi juuri sinulle sopivat kengät.

Hyvän kengän hankinta

Hyvä kenkä on ennen kaikkea sellainen, joka palvelee käyttäjänsä yksilöllisiä tarpeita. Asiantuntijan avulla teet onnistuneimmat kenkävalinnat!
Jalkojen mittaaminen on tärkeintä valitessa uusia kenkiä. Jalkineliike Stellassa molemmat jalat mitataan oikean koon ja käyntivaran varmistamiseksi. Liian suuret jalkineet ovat yhtä haitalliset kuin pienetkin ja aiheuttavat ajan kuluessa samanlaisia jalkaongelmia. 
Valinnassa on tärkeää huomioida myös jalkojen yksilöllisyys. Jalat ovat eri levyisiä ja rakenteisia jolloin on huomioitava lestin leveys ja mahdollinen pohjallisten tarve. 

Näin valitset hyvät kengät

  • Kenkä valitaan jalan mittojen mukaan ja siinä on riittävä käyntivara. Mikäli jaloissa on kokoeroa, kengät otetaan suuremman jalan mukaan.
  • Kengän lesti valitaan jalan leveyden mukaan.
  • Tukeva ja mielellään kiertojäykkä pohja tuo tukea askeltamiseen. Pohjan ollessa myös joustava saa koko keho iskunvaimennusta.
  • Kantio on tukeva, jolloin se antaa nilkalle parhaan tuen.
  • Kengän kärkiosa on riittävän korkea ja leveä, jotta varpaat mahtuvat olemaan oikeassa asennossa, eikä esimerkiksi kovettumia tai känsiä pääse syntymään.
  • Kengän kiinnitys on mielellään säädettävissä esimerkiksi nauhojen tai tarran avulla.
  • Sopiva koron korkeus on max 4cm. Leveä korko tukee myös kävelyä ja auttaa ennaltaehkäisemään nyrjähdyksiä.
  • Kengät valmistetaan laadukkaasta nahasta.

Jalkineliike Stella on laadukkaiden kenkien koti

Terveellisyys, tyylikkyys ja erinomainen hinta-laatusuhde – nämä kaikki yhdistyvät turkulaisen Jalkineliike Stellan kengissä. Lukuisten eurooppalaisten laatumerkkien nahkakengistä löytyy valinnanvaraa niin arkeen kuin juhlaan, illalliskutsuilta aina metsälenkille asti.

Mielestämme terveellinen kenkä voi olla tyylikäs ja hyvää tuulta herättävä, mistä johtuen kengistämme löytyykin valinnanvaraa useissa eri malleissa, väreissä ja tyyleissä. Hyvästä hinta-laatusuhteestamme kertoo se, että kenkien hinta näkyy niiden rakenteessa ja sisällössä. 

Stellasta löydät runsaan valikoiman korkealaatuisia ja tyylikkäitä nahkakenkiä, aina leveään M-lestiin asti! Monissa kenkämalleissamme on myös irrotettavat sisäpohjat, minkä ansiosta kenkiin voi vaihtaa omat yksilölliset tukipohjalliset. Etsitpä sitten juhlakenkiä, työkenkiä, kävelykenkiä, terveyskenkiä tai kenkiä ongelmajaloille, autamme mielellämme.
Tervetuloa tutustumaan!

Hyvä kenkä

Hyvä kenkä