Lämpimästi tervetuloa Stellaan!

Kenkäliikkeemme löydät Humalistonkadulta Turun keskustasta

Jalkineliike Stella tarjoaa laadukkaat kengät vaativillekin jaloille – Turku

Jalkineliike Stella on laadukkaisiin kenkiin erikoistunut kenkäkauppa, joka sijaitsee Turun keskustassa Humalistonkadulla. Mallistosta löytyy liki 300 kengän valikoima erilaisia kenkiä aina juhlakengistä ulkoilukenkiin.

Jalkineliike Stellassa asiakas otetaan vastaan aina yksilönä huomioiden hänen toiveensa ja tarpeensa. Tunnelmalliseen kenkäliikkeeseemme ovat tervetulleita kaikenlaisten kenkien käyttäjät – lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot ›

Asiantunteva ja lämmin asiakaspalvelu

Jalkineliike Stellan omistaja Tiia Vaaksjoki on jalkaongelmiin erikoistunut jalkojenhoitaja ja työskennellyt alalla jo yli 30 vuotta, joten kokemusta hankalista jaloista löytyy pitkältä ajalta.

Tiia valitsee kengät asiakkailleen ulkonäön lisäksi laadun ja jalkaan istuvuuden mukaan, ammattitaitoaan hyödyntäen.

Meillä voit luottaa lämpimään, rehelliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Liike onkin tullut tunnetuksi hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelustaan. Stellasta asiakas lähtee hymyillen ja usein huikaten vielä kiitoksen hyvästä palvelusta.

Ota yhteyttä ›

Terveellinen kenkä tekee hyvää jalalle ja koko keholle

Meille on tärkeää, että asiakkaallamme on hyvä olla ja kävellä. Kun jalkojen tuki eli kehomme perusta on kunnossa, on helpompi kävellä, seistä ja toimia niin arkisissa askareissa kuin juhlassakin.

Valikoimastamme löydät kengät aina leveään M-lestiin asti. Monissa kenkämalleissamme on irrotettavat sisäpohjalliset, minkä ansiosta voit vaihtaa kenkiin tarvittaessa omat yksilölliset tukipohjalliset.

Kun löydät kengät, jotka ovat kauniit, terveelliset ja vieläpä ympäristöystävälliset, lähdet Stellasta hymyssä suin!

Ota yhteyttä ›

Tiia Vaaksjoki – Jalkineliike Stellan sielu

Olen haaveillut omasta kenkäkaupasta melko nuoresta asti. Valmistuin rekisteröidyksi jalkojenhoitajaksi vuonna 1994 erikoistuen jalkaongelmiin, minkä lisäksi olen opiskellut jalkinevalmistus- sekä myyntialaa. Valmistumiseni jälkeen aloitin työni yrittäjänä Jalkaklinikka Digituksessa Turussa.

Huomasin työssäni, että ihmiset kaipasivat Turkuun kunnon kenkäkauppaa, josta saisi sekä terveellisiä että tyylikkäitä kenkiä ja asiantuntevaa, yksilöllistä palvelua. Tuolloin Turussa jäi monta kenkäkauppaa eläkkeelle samaan aikaan – oli siis aika toteuttaa unelmia. Eräänä kesäisenä iltapäivänä sai alkunsa Jalkineliike Stella, jonka nimi tarkoittaa tähteä.

Ihmisläheinen esteetikko

Poikani, ystävät sekä koirani ovat elämäni tukipilarit. Nautin monipuolisesta ulkoilusta luonnossa koiran kanssa. Erityisesti kesämökillä Paraisilla nautin puutarhan hoidosta sekä mökin remontoinnista ja sisustamisesta. Meri ja veneily ovat myös suuria nautinnon tuojia elämässäni. Kauneus on lähellä sydäntäni, mikä näkyy sekä Stellan kenkävalikoimassa että jalkineliikkeen sisustuksessa.

Ota yhteyttä ›

Laadukkaat, Eurooppalaiset kengät

Euroopassa valmistetuissa kengissä voit olla varma siitä, kuka kenkäsi valmistaa. Laatu ja eettinen lähituotanto nostavat kengän hintaa, mutta voit hyvällä omallatunnolla sanoa tukevasi eurooppalaista sekä kotimaista työvoimaa, ja tiedät, mitä jalkaasi puet.

Tutustu ›

Navigoi perille Verkkokauppa