Jalkineliike Stella

Meiltä löydät laadukkaat kengät | Turku

Jalkineliike Stella on laadukkaisiin naistenkenkiin erikoistunut kenkäkauppa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa, Yliopistonkadulla. Stellan pienestä koosta riippumatta valikoimista löytyy liki 300 kengän mallisto, juhlakengistä ulkoilukenkiin.

Kengät ovat eurooppalaisia nahkakenkiä ja mallisto hurmaa värikkyydellään ja erilaisuudellaan. Lisäksi liikkeestämme löytyy ihastuttavia asusteita sekä kevyitätukipohjallisia.

Jalkineliike Stellassa asiakas otetaan vastaan aina yksilönä huomioiden hänen toiveensa ja tarpeensa. Liike on tullutkin tunnetuksi hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelustaan.

Laaja-alainen tuntemus ja tietämys

Jalkineliike Stellan omistaja Tiia Vaaksjoki on jalkaongelmiin erikoistunut jalkojenhoitaja. Hän on työskennellyt ongelmallisten jalkojen parissa yli 20 vuotta, joten kokemusta hankalista jaloista löytyy pitkältä ajalta.

Jalkinevalmistus-koulutuksen käyneenä Tiia valitsee kengät ulkonäön lisäksi myös laadun ja jalkaan istuvuuden mukaan ammattitaitoa hyödyntäen.

Varaa riittävästi aikaa valintaan

Kenkäostoksille tultaessa kannattaa varata aikaa. Joillekin voi löytyä heti sopiva malli, koska valikoima on myyjille tuttua ja jalat nähtyään siihen osataan tuoda nopeasti oikea vaihtoehto. Toisinaan jalkineita voi joutua sovittamaan useita pareja. Kenkien kanssa täytyy kävellä hetki, jotta nähdään kengän istuvuus.

Sopivan kengän valinta alkaa jalan mittauksesta ja jalan tarpeiden kartoituksesta. Asiakkaamme ei tarvitse tietää tarkkaa diagnoosiaan, sillä meiltä löytyy ammattitaitoa ongelman selvittämiseen. Tarvittaessa myös ohjaamme asiakkaamme fysioterapeutille tai jalkojenhoitajalle.

Tunnettu asiantuntevasta palvelusta

Jalkineliike Stellassa asiakas otetaan vastaan aina yksilönä huomioiden hänen toiveensa ja tarpeensa. Liike onkin tullut tunnetuksi hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Stellasta asiakas lähtee hymyillen ja usein huikaten vielä kiitoksen hyvästä palvelusta.

Kenkäkauppamme päätavoitteena on löytää asiakkaillemme sopivimmat jalkineet – työkengistä vapaa-ajan jalkineisiin, kävelykengistä ja saappaista juhlavampiin kenkiin. Monipuolinen kenkävalikoimamme koostuu eurooppalaisten laatumerkkien korkealuokkaisista nahkakengistä, joissa yhdistyvät sekä terveellisyys että tyylikkyys.

Lämpimästi tervetuloa kenkäliikkeeseemme!

Stellasta teet helposti ihastuttavia ja uniikkeja löytöjä. Tunnelmalliseen kenkäliikkeeseemme ovat tervetulleita kaikenlaisten kenkien käyttäjät - lämpimästi tervetuloa!

Katso tarkemmat yhteystietomme »