Apua jalkaongelmiin

Oikeanlaiset jalkineet auttavat ongelmallisia jalkoja

Laadukkaat kengät ja jalkineet jalkaongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn – Turku

Jalkaongelmat ja jalkojen virheasennot ovat yleisiä vaivoja ikään, sukupuoleen ja liikunnallisuuteen katsomatta. Hoitamattomina ne saattavat pahentua ja johtaa esimerkiksi polvi-, lonkka- ja selkäongelmiin.

Terveellisten kenkien ja pohjallisten käyttäminen ei kuitenkaan edellytä jalkaongelmia – päinvastoin! Oikeanlainen jalkine tukee ja suojaa jalkaa ja auttaa näin ennaltaehkäisemään jalkaongelmia.

Tervetuloa Jalkineliike Stellaan – panosta oikeanlaisiin jalkineisiin ajoissa ja vuosien saatossa jalkasi kiittävät!

Ota yhteyttä ›

Stellasta saat apua esimerkiksi seuraaviin jalkaongelmiin:

  • Vaivaisenluu
  • Vasaravarpaat
  • Plantaarifaskiitti / luupiikki
  • Päkiäkivut
  • Nilkan ylipronaatio / laskeutunut jalkaholvi
  • Kovettumat
  • Kynsiongelmat, esim. sisäänpäin kasvanut kynsi

Lisäksi kenkävalikoimistamme löytyy mukavia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja eri sairauksien tuomiin jalkaongelmiin, kuten esimerkiksi diabeetikkojen jaloille. Meiltä saat myös kengät terveille jaloille, kun haluat ennaltaehkäistä jalkaongelmia! Mittaamme jalat ja tarkistamme kenkien sopivuuden. Näin voit sekä ennaltaehkäistä että hoitaa jalkaongelmia.

Ota yhteyttä ›

Muista myös pohjalliset!

Stellan omistajalta Tiialta löytyy 15 vuoden kokemus yksilöllisten
tukipohjallisten valmistamisesta. Siksi tarjoamme asiakkaillemme myös runsaan valikoiman pohjallisia saksalaiselta markkinajohtajalta Pedagilta. Pohjalliset ovat erinomainen apu jalkaongelmien hoitoon. Pedag-tukipohjalliset antavat jalalle tehokkaan tuen sekä auttavat korjaamaan jalan lieviä virheasentoja.

Autamme valitsemaan sopivimmat pohjalliset juuri sinulle. Mikäli sopivaa pohjallista ei löydy, ohjaamme sinut tarvittaessa eteenpäin oikeanlaisille asiantuntijoille.

Ota yhteyttä ›

Jalkaongelmien asiantuntija palveluksessasi

Jalkineliike Stellassa saat asiantuntevaa apua jalkavaivojen ja jalkaongelmien hoitoon yli 30 vuoden ammattitaidolla. Tästä johtuen monet fysioterapeutitkin lähettävät asiakkaansa asiantuntevaan kenkäkauppaamme palveltaviksi. Meiltä löydät sekä apua jalkavaivoihin että sopivia kenkiä ongelmajaloille tai ongelmien ennaltaehkäisyyn.

Yhteystiedot

Navigoi perille Verkkokauppa