Jalkaongelmat

Laadukkaat kengät ja jalkineet jalkaongelmien hoitoon | Turku

Jalkaongelmat ja jalkojen virheasennot ovat yleisiä vaivoja ikään, sukupuoleen ja liikunnallisuuteen katsomatta. Hoitamattomina ne saattavat pahentua ja johtaa esimerkiksi polvi-, lonkka- ja selkäongelmiin.

Jalkaongelmien asiantuntija palveluksessasi

Jalkineliike Stellassa saat asiantuntevaa apua jalkavaivojen ja jalkaongelmien hoitoon ja helpottamiseen yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Tästä johtuen monet fysioterapeutitkin lähettävät asiakkaansa asiantuntevaan kenkäkauppaamme palveltaviksi. Meiltä löydät niin apua jalkavaivoihin kuin sopivia kenkiä ongelmajaloille.

Meiltä saat apua esimerkiksi seuraaviin jalkaongelmiin:

  • Vaivaisenluu
  • Vasaravarpaat
  • Plantaarifaskiitti / luupiikki
  • Päkiäkivut
  • Nilkan ylipronaatio / laskeutunut jalkaholvi
  • Kovettumat
  • Kynsiongelmat, esim. sisäänpäin kasvanut kynsi

Lisäksi kenkävalikoimistamme löytyy mukavia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja eri sairauksien tuomiin jalkaongelmiin, kuten esimerkiksi diabeetikkojen jaloille. Mittaamme jalan ja tarkastamme kengän sopivuuden. Näin voi ennaltaehkäistä että hoitaa jalkaongelmia.

pedag

Ennaltaehkäise jalkaongelmia!

Terveellisten kenkien ja pohjallisten käyttäminen ei edellytä jalkaongelmia – päinvastoin! Oikeanlainen jalkine tukee ja suojaa jalkaa ja auttaa näin ennaltaehkäisemään jalkaongelmia. Panosta jalkineisiin ajoissa ja vuosien saatossa jalkasi kiittävät.

Muista myös pohjalliset!

Kenkäkauppamme omistajalla Tiialla on 15 vuoden kokemus yksilöllisten pohjallisten valmistamisesta. Siksi tarjoamme asiakkaillemme myös runsaan valikoiman pohjallisia saksalaiselta markkinajohtajalta Pedagilta. Pohjalliset ovat erinomainen apu jalkaongelmien hoitoon. Pedag-tukipohjalliset antavat jalalle tehokkaan tuen sekä auttavat korjaamaan jalan lieviä virheasentoja. Autamme valitsemaan sopivimmat pohjalliset juuri sinulle. Mikäli sopivaa pohjallista ei löydy niin ohjaamme sinut tarvittaessa eteenpäin oikeanlaisille asiantuntijoille.