Solidus

Kevyempää askelta arvostavalle!

Solidus-kengät Turusta 

Mukavuutta kaikille jaloille – tyylistä tinkimättä!

Yksilöllisesti istuvat Solidus-kengät löydät Turun palvelevasta jalkineliikkeestä. 

Solidus-jalkineet kehitetään tiiviissä yhteistyössä lääketieteen asiantuntijoiden kanssa optimaalisen istuvuuden ja jalkojen terveyden saavuttamiseksi. Valikoimasta löytyy useita lestin leveyksiä, ja erityisen pehmeät materiaalit sekä säätömahdollisuudet mahdollistavat kenkien yksilöllisen mukauttamisen jokaiselle jalalle.

Vaivaisenluulle ja muuhun jalkavaivaan sopivat kengät 

Solidus-kenkien avulla voit löytää parhaan ratkaisun esim. vaivaisenluun, vasaravarpaiden tai plantaarifasciitin/”luupiikin” ollessa ongelmana. Solidus-kenkien avulla ei tarvitse näidenkään ongelmien kohdalla tinkiä mukavuudesta eikä ulkonäöstä. Ratkaisu voi löytyä helpostikin esim. Soliduksen herkille jaloille suunnitellusta Solicare-sarjasta, joissa on käytetty stretch-materiaalia.

Merkin jalkineista voit löytää helpotusta muun muassa seuraaviin haasteisiin:

Saksalaista laatua yli vuosisadan kokemuksella

Perinteinen käsityö ja korkeimmat istuvuus- ja laatustandardit ovat Solidukselle itsestäänselvyys.

Solidus on saksalainen vuonna 1910 perustettu kenkämerkki. Kengät suunnitellaan Tuttlingenissä Saksassa, ja ne valmistetaan Kroatiassa. Solidus oli neljän sukupolven ajan perheomisteinen, kunnes siirtyi Berkemann Groupille vuonna 2010.

Solidus panostaa kestävään kehitykseen valmistus- ja pakkausmateriaaleissa, logistiikassa ja tuotannossa. Vastuullisuutta kehitetään jatkuvasti yhdessä kestävään kehitykseen keskittyvän Licenniumin kanssa.

 

Tule tutustumaan mukavasti istuviin Solidus-kenkiin Jalkineliike Stellaan!

Täältä löydät liikkeemme ›

Kenkämerkkimme:

Think!, New Feet, Ganter, Mephisto, Berkemann, Hassia, Legero, Solidus, Panama Jack, Podowell, Sievi, El Naturalista, Ara, Merrell, Shepherd, Falke -sukat, Pedag -pohjalliset

Navigoi perille Verkkokauppa