THINK!

Think! -kengät palvelevat sekä sinua että ympäristöä

Think! -kengät, Turku

Laadukkaat ja ympäristöystävälliset kengät jalkojesi parhaaksi

Think! on laadukas kenkämerkki, jonka korkealaatuiset nahkakengät tulevat Itävallasta.

Think!:llä on pitkät perinteet kenkien valmistuksessa. Brändi panostaa ekologiseen kenkämuotiin hauskalla ja värikkäällä tavalla.

Kengissä yhdistyvät terveellisyys, luonnollisuus ja kestävä kehitys, jotka ovatkin olennainen osa Think! -merkin toimintaa.

Brändin kengät suunnitellaan Itävallassa ja valmistetaan Euroopassa. Kenkien luontoystävälliset materiaalit ovat eurooppalaisia ja Reilun Kaupan mukaisia. Kenkien sisävuorit ovat kasviparkittua nahkaa eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja. Tällä menetelmällä tuotannossa ei tarvitse kaataa metsää, vaan valmistuksessa hyödynnetään puuviljelmien ylijäämää. Think hankkiikin käyttämänsä nahkat sertifioiduilta nahkatehtailta Keski-Euroopasta.

Kenkien sisäpohjissa käytetään korkkia, joka on luonnonmukainen iskunvaimentaja kovilla alustoilla käveltäessä. Kenkien soljissa ja koristeissakin huomioidaan allergiset ihmiset, ja siksi kaikki metalliosat ovat nikkelittömiä.

Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti Think! ylläpitää yhdessä alihankkijoidensa kanssa työntekijöiden hyviä työolosuhteita ja reilua palkkausta.

Think! -kengät ovat jaloillesi ystävälliset

Think! -kengissä yhdistyvät uniikki ulkonäkö, mukavuus sekä luonnonmukaiset värit.

Kenkien suunnittelussa käytetään anatomisesti oikeanmallisia lestejä. Kenkämalliston jokainen kenkä muotoutuu jalan muotoon terveellisesti ja luonnollisesti.

Jalkineliike Stellan valikoimista löytyvät Thinkiltä tyylikkäät työkengät, mukavat sisäkengät sekä ulkonäöltään hauskat kävelykengät sekä nilkkurit. Työkengät ovat tästä mallistosta yksi markkinoiden tukevimpia. Thinkillä onkin fysio- ja jalkaterapeuttien suosittelema sandaalimallisto, joka sopii niin työ-, koti-, kuin vapaa-ajankengiksi.

Tule tutustumaan kestäviin ja laadukkaisiin Think! -kenkiin Jalkineliike Stellaan!

Siirry verkkokauppaan ›

Kenkämerkkimme:

Think!, New Feet, Ganter, Mephisto, Berkemann, Hassia, Legero, Solidus, Panama Jack, Podowell, Sievi, El Naturalista, Ara, Merrell, Shepherd, Falke -sukat, Pedag -pohjalliset

Navigoi perille Verkkokauppa